Aloe Vera Spray


Гел кој лесно и брзо се впива и не остава лепливи траги после употреба Идеален е за сите типови кожа, за скојдневна нега, а особено се препорачува за: Хидратација на кожата, против стареење на кожата, за нега на оштетена и безживотна коса, за интензивирање на растот на косата, за третман на иритиран скалп, како природен лосион после бричење, природен хидратантен лосион за после сончање кој инстантно ги илеснува тегобите од сончевите изгореници, за третман после убоди од разни инстекти, чешање, и смирување на црвенилото кај пеленската регија.


Цена: 490 мкд