За Нас

~

Од самиот почеток,Institut Organica разви производи со комбинирање на најдоброто од природата со водечката наука.

Нашата мисија е секогаш да ја подобриме и оцениме нашата политика на состојки како постојано развиен стандард на извонредност. Ова значи дека постојано се предизвикуваме да се подобриме и подобриме.Инспирирани од нашите аптекарни корени, Institut Organica користи моќни состојки за нега на кожата кои се извлекуваат од природата и науката во рамките на нашите уникатни формули.

Искуството започнува со менување на вашата кожа, а потоа станува збор за промена на вашиот живот.