Rhassoul Clay Powder


Од мароканските Атлански Планини. Природно збогатена со: железо, силикон, магнезим, калциум, поразиум, латиум и други природни состојки што ја прават погодна дури и за најчуствителната кожа. Длабински ја чисти и ја измазнува кожата и и дава неверојатен сјај и еластичност. Може да се користи и како секојдневен сапун за чистење на сите типови кожа и коса. Идеална природна маска за длабински чистење и потхранување на сите типови коса.


Цена: 490 мкд