Emuderm Oil Triple Refined


Emuderm трипати рафиниран серум од ему масло навлегува во кожата до најдлабоките слоеви, дејствува хидратантно, ја храни кожата со есенцијални масни киселнини и го регенерира колагенот. Emuderm pure moisturizer особено се препорачва за зрела кожа, во процесот против стареење - за сите типови на кожа, а особено за третирање на: сува, зацрвенета, иритирана и воспалена кожа. Моќен природен извор на омега: 3,6,9 и витамини К2, А, Д , Е и Ф


Цена: 1335 мкд