Emuderm Oil Pure


Чисто целосно природно масло од ему кое е перфектно за нега на сите типови кожа,особено за хидратација и потхранвање на кожата. Emuderm третира вкочанети мускули и зглобови и помага да се намали воспалението и отекувањето на артристичните зглобови. Кога се користи редовно, дејствува како аналгетик без несакани ефекти, исто така дејствува терапевтски на кожа заболена од егзема и псоријаза, ја навлазнва кожата, го намалува чешањето, црвенилото, пкањето, лупењето, и брзо и видливо ја подобрува состојбата на кожата.


Цена: 1190 мкд