HADA LABO WHITE - ABSOLUTE SMOOTHING & MOISTURISING CREAM DAY & NIGHT


Еден од најдобрите кремови за лице, со мека, лесна текстура со извонредна моќ: интензивно да ја хидратира кожата и да го одржува хидратантниот баланс на совршено ниво во текот на денот, но и во текот на ноќта. Го успорува стареењето на кожата - 50 мл.


Цена: 1185 мкд