HADA LABO WHITE - LOTION No 1 - SUPER HYDRATOR


Лесен, водест гел, комбинација од 3 типа хијалуронска киселина кој инстантно продира дури во подлабоките слоеви на кожата и го активира и стимулира и природниот процес на хидратација. Со формулата lock-INmOIST, молекулите од хијалуронската киселина подолго се задржуваат во сите слоеви на кожата - 150 мл.


Цена: 1090 мкд