HADA LABO RED - DEEP WRINKLE CORRECTOR EYE & MOUTH CREAM


Моќен крем за спектакуларни, одма видливи ефекти на измазнување и подкревање на нежната кожа околу очите и устата. Супер хијалуронската киселина, засилена е со колаген и ретинол со што се подобрува структурата на зрелата кожа што има проблем со еластичноста, независно од годините - 15 мл.


Цена: 1139 мкд