HADA LABO WHITE - SMOOTHING ANTI-FATIGUE EYE CREAM


Интензивен, хидратантен крем за околу очи, со супер хијалуронска киселаина, колаген и екстракти од дрвото Pink SIlk. Ја измазнува кожата околу очите, ги намалува брчките, ги елиминира знаците на умор, а кофеионот ги елиминира темните кругови и подочнаците - 15мл.


Цена: 929 мкд