My Magic Shine


Нежна прашкаста супстанца за сјајно бели заби, детоксикација на устата и свеж здив без никаков ризик од штетни хемикалии или адитиви. 5 причини зошто да користите My Magic Shine: -Имате чуствителни заби и непца. - Прилично често конзумирате:кафе, вино или пак сте пушач.- Едноставно сакате побели заби. -Доста ви е од пастите за заби преполни со хемиски состојки. -Сакате да ги почуствувате благодетите од природата.


Цена: 395 мкд